Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Σιδηροδρομική εταιρεία βοήθησε χαμένη τουρίστριαΜια ηλικιωμένη τουρίστρια που έχασε τον προσανατολισμό της και δεν μπορούσε να βρει με τίποτα άκρη, κατάφερε να λύσει το πρόβλημά της, χάρη στην παρέμβαση των υπαλλήλων μιας σιδηροδρομικής εταιρείας που την πήγαν στον σωστό προορισμό.


Τα στοιχεία της γυναίκας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Προερχόταν από την Καραϊβική και έκανε λάθος, όταν αντί να πάρει το δρομολόγιο από το Παρίσι για τη Ρεν, επιβιβάστηκε σε αυτό για τη Νανσί.

Όταν ανακάλυψε το λάθος της, έβαλε τα κλάματα, αφού φοβήθηκε μιας και είχε χαθεί σε ένα άνωστο μέρος και η ώρα ήταν 11:00 μμ. Μερικοί κάτοικοι της περιοχής της πρόσφεραν δωρεάν διαμονή, όμως η καλύτερη λύση βρέθηκε όταν έγινε μια μη προγραμματισμένη στάση, ενός τραίνου σε σταθμό του Σαμπανέ-Αρντέ, για να επιβιβαστεί η τουρίστρια και να ταξιδέψει στη Ρεν.

Όσον αφορά τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν από την αλλαγή στο δρομολόγιο, όχι μόνο δεν παραπονέθηκαν, μόλις έμαθαν τον λόγο, αλλά αντίθετα χειροκρότησαν την τουρίστρια, όταν αυτή αποβιβάστηκε στη Ρεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου