Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αχ αυτές οι ξανθιές



Ρεζίλι των σκυλιών έγιναν δύο ξανθιές γυναίκες, οι οποίες το έριξαν στην πλάκα και τα αστεία, αλλά για κακή τους τύχη, στο τέλος τους βγήκαν ξινά, μιας και ντροπιάστηκαν.


Η 31χρονη Σερένα Κέρτις είχε καλέσει στο σπίτι της την 27χρονη Τζέιντ Ντίκερσον, προκειμένου να περάσουν μαζί ένα απόγευμα. Αφού φρόντισε τα παιδιά της και τα έβαλε στα δωμάτιά τους, είπαν να πιουν ένα ποτηράκι κρασί. Όμως, το παράκαναν και τότε άρχισαν να κάνουν αστεία.

Η κυρία Κέρτις θέλησε να αναπαραστήσει τον γιο της και προσπάθησε να κάτσει στο μικρό κάθισμα που τρώει το παιδί της. Όμως καθώς ήταν μεθυσμένη και αδέξια, σφήνωσε. Η φίλη της το διασκέδασε, βγάζοντας φωτογραφίες, όμως πολύ σύντομα και οι δύο διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τρόπος για να απεγκλωβιστεί η 31χρονη.

Τελικά, κάλεσαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες είχαν εύκολο έργο και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Οι δύο κυρίες ένιωσαν ντροπιασμένες και συμφώνησαν πως την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο σοβαρές για να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου