Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ταξίδεψε υπόγεια για να παντρευτεί



Μια Αιγύπτια νύφη χρειάστηκε να ταξιδέψει μέσα σε υπόγεια σήραγγα για να μπορέσει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, έναν Παλαιστινιανό στη Γάζα.


Ο 21χρονος Εμάντ αλ Μαλάλχα και η 17χρονη Μανάλ Αμπού Σανάρ έκαναν τα πάντα προκειμένου να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Τελικά, αφού χρειάστηκε να ταξιδέψουν μυστικά και να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις σε υπόγειες σήραγγες, πέτυχαν το σκοπό τους.

Οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι εδώ και έξι μήνες, αλλά μπορούσαν να επικοινωνήσουν μόνο μέσω τηλεφώνου. Το τείχος ύψους οκτώ μέτρων που τους χωρίζει στα σύνορα, δεν τους επέτρεπε να συναντηθούν από κοντά, ενώ η επιφυλακή στα σύνορα είχε αρνηθεί στη νεαρή άδεια για να περάσει στην απέναντι πλευρά και να παντρευτεί.

Όμως, η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα και οι δυο νέοι αποφάσισαν να συναντηθούν κάτω από το έδαφος σε υπόγειες σήραγγες που συνήθως χρησιμοποιούνται για μεταφορά τροφίμων, φαρμάκων και όπλων. Ήταν ντυμένοι με τα ρούχα του γάμου. Περπάτησαν μαζί για περισσότερο από μισό μίλι και βγήκαν στην επιφάνεια της Γάζας, όπου παντρεύτηκαν και σκοπεύουν να ζήσουν μαζί κι ευτυχισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου