Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

«Έβρεξε» χαρτονομίσματαΟ τίτλος της είδησης αναφέρεται σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Βέλγιο. Κατά τη διάρκεια μιας καταδίωξης ληστών, πετάχτηκε στον αέρα ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο έσπασε όταν έπεσε στο έδαφος και τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν μέσα, σκορπίστηκαν.


Το περίεργο αυτό σκηνικό σημειώθηκε στο Ζέντελγκεμ, όπου ληστές, έκαναν διάρρηξη σε σπίτι και «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο. Για να κερδίσουν χρόνο, εμποδίζοντας τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, πέταξαν στο δρόμο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο άνοιξε, με αποτέλεσμα να σκορπιστούν όλα τα χαρτονομίσματα.

Αμέσως, δεκάδες κάτοικοι έσπευσαν να μαζέψουν τα χρήματα. Οι κλέφτες μπόρεσαν να ξεφύγουν. Ωστόσο, η χαρά των κατοίκων δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ. Ήδη, μερικοί επέστρεψαν πίσω τα χαρτονομίσματα, όπως ένας κάτοικος που δήλωσε πως είχε πάρει δύο δεσμίδες των 5.000 ευρώ.

Εξάλλου, η αστυνομία προειδοποίησε πως όποιος δεν επιστρέψει τα χαρτονομίσματα, σε περίπτωση που συλληφθεί, κινδυνεύει με φυλάκιση έως δύο ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου