Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Είχε Άγιο…



Ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών στάθηκε πολύ τυχερό καθώς γλίτωσε χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό από πτώση που είχε από ύψος 9,14 μέτρων. Μάλιστα, η μικρή ζήτησε και συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μόναχο. Η Μαρία Κόλερ έπεσε από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου, αλλά ευτυχώς για την ίδια χτύπησε πάνω σε ένα κουβούκλιο και εν συνεχεία προσγειώθηκε στο γρασίδι.

Η μητέρα της Μέλανι Κόλερ, 32 ετών, είχε πάει στη δουλειά και είχε αφήσει την κόρη της με τον πατέρα της, τον 45χρονο Ρέι Κόλερ. Ξαφνικά, χτύπησε το τηλέφωνο της κυρίας Κόλερ και τα όσα άκουσε της «έκοψαν το αίμα». Την πληροφόρησαν πως η κόρη της είχε χτυπήσει και βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Όμως, μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, είδε την κόρη της να είναι μια χαρά και μάλιστα της ζήτησε και συγνώμη, υποσχόμενη να μην το ξανακάνει. Η κυρία Κόλερ τόνισε πως κάποτε της είχε πέσει ένα μήλο από το μπαλκόνι και πως είχε γίνει πολλά κομμάτια και δεν πίστευε πως η κόρη της δεν είχε πάθει το παραμικρό.

Ο γιατρός που την εξέτασε δεν βρήκε ούτε μία μελανιά ή γρατσουνιά και τόνισε πως το δύο ετών κοριτσάκι πρέπει να έχει κάποιον πολύ καλό φύλακα άγγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου