Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Διέπραξε ληστεία με μια κονσέρβα σάλτσας



Το ρίσκο που πήρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να φοβίσει και να ξεγελάσει τους υπαλλήλους μιας τράπεζας, έπιασε τόπο. Προσποιούμενη πως κρατούσε μια βόμβα, κατάφερε να πάρει τα χρήματα από το ταμείο και να φύγει. Στην πραγματικότητα είχε πάνω της μια κονσέρβα με σάλτσα για μακαρόνια.


Το μόνο στοιχείο που έχει η αστυνομία για τη συγκεκριμένη κυρία είναι πως η ηλικία της υπολογίζεται γύρω στα εξήντα χρόνια. Αφού μπήκε στο υποκατάστημα της «Fifth Third Bank» στο Κλίντον Τάουνσιπ του Μίσιγκαν, άφησε πάνω στο ταμείο μια τσάντα, λέγοντας πως είχε μέσα μια βόμβα και απαίτησε να πάρει ένα χρηματικό ποσό.

Οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να δουν τι ακριβώς είχε μέσα η τσάντα που ήταν καλά κλεισμένη και τυλιγμένη, ωστόσο μπόρεσαν να καταλάβουν πως υπήρχε ένα σκληρό αντικείμενο. Τελικά, αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματα.

Μόλις την κοπάνησε η γυναίκα, κάλεσαν την αστυνομία και την ομάδα των πυροτεχνουργών. Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως μέσα στην τσάντα βρίσκονταν μια κονσέρβα με σάλτσα για ζυμαρικά. Η γυναίκα μπήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και το έσκασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου