Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η περιπέτεια μιας γάτας



Ο τίτλος της είδησης αναφέρεται στη δύσκολη μέρα που πέρασε μια γάτα, όταν κόλλησε μέσα στο καπό του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από ένα μικρό ταξίδι, πέρασε μέσα και από το πλυντήριο αυτοκινήτων.


Ο 53χρονος Ρέιμοντ Πρατλ από το Χάρτμπεργκ της Αυστρίας άκουγε έναν περίεργο θόρυβο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέχρι το Όμπερβαρτ, μια απόσταση 15 μιλίων την οποία διήνυσε σε 20 λεπτά.

Ωστόσο, δεν έδωσε μεγάλη σημασία, παρά μόνο όταν έφτασε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και σταμάτησε τη μηχανή. Τότε παρατήρησε πως ο ήχος συνεχιζόταν, ακόμη και μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου του. Έκπληκτος διαπίστωσε πως μια γάτα είχε κολλήσει στη μηχανή και δεν μπορούσε να βγει.

Και δεν ήταν μια οποιαδήποτε γάτα, αλλά η δική του, ονόματι Μούρλι, κάτι που τον έκανε να νιώσει και τύψεις για τα όσα πέρασε το τετράποδο. Τελικά, με τα πολλά, κλήθηκε ειδικό συνεργείο, που χρειάστηκε να προκαλέσει φθορές και να σπάσει κάποια εξαρτήματα του οχήματος, προκειμένου να ελευθερώσει τη γάτα. Τέλος, καλό, όλα καλά για τον 53χρονο, ο οποίος έβαλε τη γάτα μέσα σε ένα κουτί, αφού την σκούπισε και γύρισε στο σπίτι του. Ευτυχώς η Μούρλι δεν έπαθε το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου