Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Εξαφανισμένος σκύλος επέστρεψε πίσω έπειτα από δέκα χρόνια



Ένας σκύλος εμφανίστηκε σε απόσταση 20 μιλίων από την περιοχή, όπου είχε χαθεί πριν από δέκα χρόνια. Οι ιδιοκτήτες του είναι αποφασισμένοι να του προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο άνετη ζωή.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας. Ο σκύλος ράτσας τεριέ (Staffordshire Bull) που ονομάζεται Τσανς, είχε χαθεί το 2004. Τον είχε αγοράσει η Τζούλι Κουμπς ως δώρο και κατοικίδιο στον 11χρονο τότε γιο της Σάιον.

Ο σκύλος είχε φύγει από το πίσω μέρος του κήπου, στο σπίτι των ιδιοκτητών του. Η κυρία Κουμπς είχε βάλει αγγελίες και φωτογραφίες του στο διαδίκτυο, ωστόσο εδώ και δέκα χρόνια, δεν υπήρξε κανένα νέο για το συμπαθές τετράποδο.

Ο Τσανς βρέθηκε τυχαία σε μια υπόγεια διάβαση του Νιούπρτ. Αφού εξετάστηκε το μικροτσίπ που είχε πάνω του, ανακαλύφθηκαν τα στοιχεία της κυράς Κουμπς. Όταν την ειδοποίησαν, αυτή τα έχασε, αφού νόμιζε πως επρόκειτο για κάποιο από τα άλλα δύο σκυλιά πού έχει η οικογένεια στο σπίτι.

Τελικά, την ενημέρωσαν πως επρόκειτο για τον Τσανς και τότε πήρε αμέσως μαζί της τον γιο της και πήγαν για να αναγνωρίσουν τον παλιό τους φίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου