Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω βαρεμάρας



Ο τίτλος της είδησης αναφέρεται σε έναν άνδρα, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας μέσα σε ένα κλουβί με τίγρεις. 


Το περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας. Ο 27χρονος Γιανγκ Τζινχάι τις προηγούμενες μέρες ενημέρωνε τους φίλους του μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης για το νέο ξεκίνημα της ζωής του, αφού είχε βρει δουλειά ως security.

Τελικά, βαρέθηκε γρήγορα και άλλαξε δουλειά, πηγαίνοντας σε εργοστάσιο εκτύπωσης. Γρήγορα βαρέθηκε και εκεί και τα παράτησε, λέγοντας πως είναι απογοητευμένος από την ζωή. Επόμενο βήμα ήταν μια βόλτα στον ζωολογικό κήπο.

Εκεί δεν του άρεσε που οι τίγρεις της Βεγγάλης ήταν φυλακισμένες μέσα στα κλουβιά και δεν μπορούσαν να χαρούν τη φύση, να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν. Αποφάσισε να προσφερθεί ο ίδιος ως θήραμα και μπροστά στους έκπληκτους επισκέπτες πήδηξε μέσα σε ένα από τα κλουβιά.

Οι τίγρεις έμειναν απαθείς και τον κοίταζαν. Τότε εκείνος άρχισε να τις προκαλεί, ώσπου μία αρσενική του επιτέθηκε. Ευτυχώς, είχαν ειδοποιηθεί ήδη οι φύλακες και οι άλλοι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου, πυροβόλησαν με ηρεμιστικά την τίγρη και έσωσαν τον 27χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου