Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κοιμήθηκε με το φανάρι στο κόκκινο



Ένας 33χρονος οδηγός αποκοιμήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, την ώρα που ο φωτεινός σηματοδότης ήταν στο κόκκινο.



Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Λιουζχού στην αυτόνομη επαρχία της Γκουανξί Ζχουάνγκ στη νότια Κίνα. Το κόκκινο Range Rover ήταν σταματημένο μπροστά στο φανάρι, ενώ πιο πίσω υπήρχαν άλλοι οδηγοί που είχαν βγει έξω από τα οχήματα και του χτυπούσαν τα παράθυρα για να τον ξυπνήσουν.

Τελικά, από τη στιγμή που είχαν κλειδώσει οι πόρτες και τα παράθυρα και ο 33χρονος Τίαν Λι δεν έλεγε να ξυπνήσει με τίποτα, παρά τα κορναρίσματα και τα χτυπήματα στο αυτοκίνητό του, κλήθηκε εσπευσμένα ένας εξουσιοδοτημένος υπάλληλος από την εταιρεία για να δώσει την λύση, ανοίγοντας το παράθυρο του οχήματος. Εν συνεχεία το Range Rover μετακινήθηκε στην άκρη.

Όλα κύλησαν καλά. Ευτυχώς, που ο κύριος Λι είχε ξεχάσει το αριστερό του πόδι πάνω στο φρένο. Το όχημα είναι αυτόματο και αν δεν είχε πατημένο το φρένο, θα είχε κινηθεί μόνο του, ενώ αυτός θα κοιμόταν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός είχε πιει αρκετά και ένιωσε ζαλάδα, πριν τον πάρει ο ύπνος. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε έντονη κυκλοφορία στους δρόμους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου