Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Του έκανε το αυτοκίνητο… καινούργιο



Ένας ιδιοκτήτης μιας πανάκριβης Lamborghini θα αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να την εμπιστευτεί στο συγκεκριμένο μηχανικό.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστρία, όπου ο μηχανικός Νίκλας Σβαρτς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό της Lamborghini Gallardo Spyder.

Αφού τελείωσε με τα μερεμέτια που έπρεπε να της κάνει, αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς φυσικά την άδεια του κατόχου της σε ένα τεστ ντράιβ.

Ωστόσο, ο ολισθηρός δρόμος σε συνδυασμό με την υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυξε, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το όχημα ντελαπάρισε πάνω σε μια στροφή και αφού έπεσε με δύναμη σε προστατευτική μπάρα, έσκασε στο έδαφος με την οροφή.

Όπως ήταν λογικό, οι ζημιές που υπέστη η Lamborghini είναι τεράστιες. Ωστόσο, ο μηχανικός τη γλίτωσε χωρίς να πάθει ούτε γρατσουνιά. Αυτός που χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι ήταν ο συνοδηγός του.

Οι δεκατέσσερις πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να επαναφέρουν το όχημα στο δρόμο και να καθαρίσουν την περιοχή, πριν το πάρει ο γερανός. Το κόστος των ζημιών ξεπερνάει τις 130.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου