Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Μαχαίρι από τον… ουρανό καρφώθηκε στο κεφάλι ενός άνδραΈνας ασυνήθιστος τραυματισμός σημειώθηκε στην πόλη Γκουάνγκγκιουαν στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας.
Ο Ξιάο Γιούνζι βγήκε από το σπίτι του, για να κάνει μία βόλτα στη γειτονιά του. Ξαφνικά, άρχισε να αισθάνεται το κεφάλι του πολύ βαρύ. Ο ίδιος συνέχισε τη βόλτα του, όταν συνάντησε έναν γνωστό, ο οποίος τον κοιτούσε με το στόμα ανοικτό.

Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του 57χρονου είχε καρφωθεί ένα μαχαίρι 12,5 εκατοστών, που έπεσε από μεγάλο ύψος. Ο τραυματίας δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ το μαχαίρι δεν είχε διαπεράσει τον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το μαχαίρι πετάχτηκε από κάποιον άνδρα, που βρισκόταν στο μπαλκόνι του, στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν το μαχαίρι. Πλέον, θα πρέπει να προσέχει πολύ στις μετακινήσεις και τις κινήσεις του, ενώ του απαγορεύτηκε να μιλάει στο κινητό.

Ο ιδιοκτήτης του μαχαιριού ισχυρίσθηκε πως είχε αφήσει το μαχαίρι σε μία γλάστρα στο μπαλκόνι του, λέγοντας πως ο αέρας το μετακίνησε και το έριξε στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου