Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Είχε κρεμαστεί για να κατασκοπεύσει την κοπέλα του και η γειτόνισσα του έκοψε το σχοινί



Ένας ζηλιάρης άνδρας στη Ρωσία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, αφού μια συνταξιούχος γειτόνισσα του έκοψε το σχοινί, με το οποίο κρεμόταν από την ταράτσα εννιαόροφου κτιρίου, για να κατασκοπεύσει την κοπέλα του.

 
Ο 32χρονος την παρακολουθούσε από το παράθυρο του 8ου ορόφου, αλλά όταν η γειτόνισσα έκοψε το σχοινί, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την πτώση του.

Ο άτυχος άνδρας, που είναι αλπινιστής, χρησιμοποίησε τον ορειβατικό εξοπλισμό του για να κρεμαστεί από την ταράτσα του κτιρίου, στην πόλη Βίμποργκ.

Στη συνέχεια κατέβηκε μέχρι το ύψος που βρίσκεται το διαμέρισμα όπου μένει η  μητέρα της 3χρονης κόρης του. Όλα αυτά, επειδή φοβόταν πως τον απατούσε.

Η 66χρονη συνταξιούχος, που έμενε στον επάνω όροφο, βγήκε στο παράθυρό της, απειλώντας τον ότι θα έκοβε το σκοινί. Εκείνος την αγνόησε, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα η γειτόνισσα έκοψε το σχοινί με ψαλίδι.

Μετά την πτώση του 32χρονου, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη και αυτή στο νοσοκομείο, με κρίση υπέρτασης. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου