Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κυνηγητό στους -40 βαθμούς Κελσίου



Ο τίτλος της είδησης αναφέρεται στην γκάφα ενός επιβάτη τραίνου, ο οποίος από απροσεξία αναγκάστηκε να υποστεί τεράστια ταλαιπωρία σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τελικά, κατάφερε να τη σκαπουλάρει.


Ο άτυχος 42χρονος βρισκόταν μέσα στο τραίνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα - Νερούνγκρι. Κάποια στιγμή θέλησε να βγει έξω από την κουκέτα του και να καπνίσει ένα τσιγάρο. Ωστόσο, μετά το τέλος του καπνίσματος, ξεχάστηκε και άνοιξε λάθος πόρτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τραίνου μέσα στο σκοτάδι.

Μόλις το αντελήφθη, άρχισε να τρέχει πανικόβλητος μέσα στο κρύο (σχεδόν στους -40 βαθμούς Κελσίου), προκειμένου να προλάβει την αμαξοστοιχία. Το κυνηγητό συνεχίστηκε για περίπου επτά χιλιόμετρα, όταν ο 42χρονος αποφάσισε πως ήταν αδύνατο να προλάβει την αμαξοστοιχία. Για καλή του τύχη πρόλαβε να φτάσει στον σταθμό Ρίτσαρντ Σόρτζε, 150 χιλιόμετρα μακριά από τον προορισμό του, όπου δέχθηκε τις Πρώτες Βοήθειες.

Όπως δήλωσαν στον Τύπο εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, ο άνδρας σώθηκε από θαύμα. Τα αίτια του περιστατικού ερευνούνται, ενώ ο 42χρονος επέστρεψε κανονικά στο σπίτι του και τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου