Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σκύλος επέζησε τέσσερις μέρες σε σήραγγα αποχέτευσης



Η αγάπη της ιδιοκτήτριας της και οι αντοχές της ίδιας ήταν οι δύο παράγοντες που κράτησαν στη ζωή μια σκυλίτσα, η οποία είχε παγιδευτεί μέσα σε μια σήραγγα αποχέτευσης και παρέμεινε εκεί για τέσσερις μέρες.


Η Γκέιλ Φρέιζερ είχε απελπιστεί από την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν ο σκύλος της, ένα θηλυκό «Τζακ Ράσελ», ονόματι Λούλου. Βλέπετε το σκυλί είχε την ατυχία να πέσει μέσα σε ένα σωλήνα αποχέτευσης και να κολλήσει στη σήραγγα, χωρίς να μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης βόλτας μαζί με το αφεντικό της στο Ντόρνεϊ του Μπάκινχαμσαϊρ.

Η κυρία Φρέιζερ απευθύνθηκε στην Πρόνοια και στο τμήμα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών, αλλά δεν μπόρεσε να βρει άκρη. Η ίδια ως κοινωνική λειτουργός στο επάγγελμα, δεν το έβαλε κάτω και νοίκιασε έναν εκσκαφέα, αφού είχαν σχεδόν συμπληρωθεί τέσσερις μέρες και η σκυλίτσα είχε μόνο νερό μέσα στη σήραγγα.


Τελικά, χρειάστηκε και η πολύτιμη συνδρομή των πυροσβεστών που οργάνωσαν μια επιχείρηση έξι ωρών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον σκύλο, κάνοντας πανευτυχή την ιδιοκτήτριά του που μοίρασε αγκαλιές και ευχαριστώ σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου