Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Συμβαίνουν παντού



Υπάρχουν στιγμές που μια μικρή ολιγωρία ή ένας εφησυχασμός των υπευθύνων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, άλλοτε σοβαρά και άλλοτε όχι. Ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε κάποιο θύμα ή σοβαρό πρόβλημα. Μια γυναίκα ντύθηκε νοσοκόμα και τριγύριζε στους θαλάμους ενός νοσοκομείου με σκοπό να κλέψει φαρμακευτικές ουσίες.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα στο Σουηδικό Ιατρικό Κέντρο, όπου μια γυναίκα περίπου 30 έως 40 ετών που μοιάζει να έχει καταγωγή από τον Καύκασο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, προκάλεσε αναστάτωση.

Επισκέφτηκε δύο θαλάμους ασθενών και προσποιούμενη τη νοσοκόμα, προσπάθησε να πάρει μερική ποσότητα φαρμάκων από τους ορούς, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Τουλάχιστον, δεν προξένησε σοβαρό πρόβλημα στους ασθενείς, αφού η επέμβαση των πραγματικών νοσοκόμων ήταν άμεση.

Ωστόσο, διεξάγεται έρευνα αφού, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 13 Απριλίου και δεν υπήρχε καμία αναφορά για αυτό μέχρι τις 17 του μηνός, όταν και άρχισε η έρευνα με βάση τις καταθέσεις και τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, η μυστηριώδης γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί και δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου