Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δάνεια για γάμο



Σε αυτήν την λύση κατέφυγαν οι Αρχές της Αιγύπτου προκειμένου να μην μένουν στο ράφι οι γυναίκες. 


Μάλιστα, ενθαρρύνουν τους νεαρούς αγρότες που παίρνουν τα δάνεια, να παντρεύονται περισσότερες από μία γυναίκες.

Το μέτρο αποτελεί μια κίνηση του κυβερνητικού επιτελείου που θα υλοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Ανάπτυξης και Γεωργίας της Αιγύπτου. Βασικός όρος για τη λήψη δανείου είναι ο κάθε αγρότης να κάνει δύο γάμους, ενώ αν κάνει περισσότερους, τότε θα έχει πιο ευνοϊκούς όρους στην αποπληρωμή του δανείου. Οι ανύπαντρες γυναίκες στην Αίγυπτο ξεπερνούν τα 9.000.000.

1 σχόλιο:

  1. Gadget με online όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Blog σας! Προσθέστε στο site σας widget, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να βλέπουν online ελληνικές και ξένες σειρές, καθώς και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ένα πολύ ελαφρύ, αλλά και πολύ χρήσιμο widget, που πρέπει να έχουν όλα τα blogs' ειδικά όσα ασχολούνται με την επικαιρότητα ή την Tv
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Δείτε πως εμφανίζεται πατώντας εδώ
    http://alieutis.blogspot.com/
    Μόλις εμφανιστεί το blog πατήστε πάνω στο εικονίδιο LIVE TV GREECE δεξιά
    Τι κερδίζεις βάζοντας αυτόν το πίνακα στο blog ή στο site σου?
    Ο κώδικας του πίνακα είναι γεμάτος με λέξεις κλειδιά keywords. Αυτές η λέξεις κλειδιά θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο blog ή site σας και θα ανεβάσει την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Έλληνες από Ελλάδα και εξωτερικό ψάχνουν για ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ζωντανά από το ίντερνετ δωρεάν γιατί τα συνδρομητικά κοστίζουν .
    Πατήστε εδώ για το τον κώδικα http://blogger-tips-hacks.blogspot.gr/2012/12/gadget-online-blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή